2014-02-07 10:00:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kedvező sorsfordulatra számíthat

Napi horoszkóp február 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Továbbra is ön a legváltozékonyabb talán az összes jegyek közül. De ez mostanra már nem zavarja, sőt, egyenesen igényli is a változatosságot. Képtelen egy helyben ülve dolgozni. Szerencsére ma sokat kell rohangásznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre elismerik a munkáját, a szakmájában is sikereket arathat. Talán még előléptetésre is sor kerülhet a közeljövőben. Ha a munkahelyi környezet változik is ön körül, biztos lehet abban, hogy az ön munkájára szükség lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egyre növekszik derűje, bár a napok még sötétséggel teltek. Ön már látja a kiutat a fény felé, és ezért a hordozójává is válhat annak. Szentjánosbogárként hinti a fényt és mutat utat a környezetének is. Szíve tele szeretettel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sűrű napok következnek önre, melyek megviselik az idegrendszerét és végül a gyomrát is. Különösen, ha készületlenül megy bele hatalmi harcokba, kerülhet torok és gyomorszorító helyzetbe ma. Ha felkészül, győzhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon végre nyugodt körülmények között dolgozhat, ezért időzítse a nehéz, koncentrációt igénylő feladatokat éppen mára. Még azt se bánja, ha ezért egy kicsit tovább kell bennmaradnia. Valaki megvárja önt, bármilyen későn is menne…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Békés napot ígérnek önnek a csillagai. A szokásos idegeskedésekkel sem kell számolnia: ma minden simán, gördülékenyen mehet. Igaz, hogy ebben egy alapvető szemléletváltás is segíti: rájön, hogy semmi sem sürgős.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Derűs napok várnak önre, és ön ennek már jó előre örülhet. A hétvégi pihenésre készül, nem is tervez nagyon komoly programot. Inkább hagyjon teret a spontaneitásnak. Úgyis úgy lesz a legjobb, ahogy majd lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A lassúbb élettempóra akkor is szüksége van, ha ön úgy érzi, mindig hajtja, űzi egyre valami belülről. Ha magától képtelen belátni ennek a szükségességét, akkor végül valami betegség döntheti le a lábáról. Ugye erre nincs szüksége?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon végre valami kedvező sorsfordulatra számíthat. A csillagok állása azt jelzi, hogy valamilyen rég elfeledett dolga, terve, reménye kerülhet ismét előtérbe. Persze igazából ön sohasem tett le róla: ezért valósulhat meg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön idealista típus, de ne feledje el, hogy az emberek többnyire húsból és vérből valók. Nem ködökből, felhőkből, és nem is kőből vésettek. Ezért bocsássa meg nekik az esendőségüket. Ha így tesz, már a mai napon több öröme lesz!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mostanában úgy érzi, kevésbé inspirálja önt a környezete az alkotásra. Pedig önnek az alkotás, az önmegvalósítás fontosabb holmi robotolásnál. Keressen élményeket! Utazzon el ezen a hétvégén! Vigye a családját is magával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem ártana, ha néha kicsit lassabban dolgozna. A kapkodásból eredően ugyanis lehet, hogy ma az egész napi munkáját újra, elölről kell kezdenie. Hiszen ismeri a mondást: lassan járj, tovább érsz! És akkor haza is hamarabb ér majd.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: